Lymfestelsel drainage

De utlieme wijze van detoxen.

Lymfe werking in het kort

Het lymfestelsel wordt ook wel het riool van het lichaam genoemd. De lymfevaten lopen in het menselijk lichaam vrijwel gelijk aan de bloedvaten. Het bloedvatenstelsel is een gesloten systeem, net als het lymfestelsel. In het bloedstelsel wordt het bloed actief rond gepompt door het hart. Bij het lymfestelsel is dit niet het geval. Het lymfevocht wordt voortgestuwd door het aanspannen van spieren. Door speciale klepjes in de lymfevaten kan het vocht maar 1 kant op, richting de nieren. De lymfevaten zijn halfdoorlatend (semi-permeabel) in tegenstelling tot bloedvaten. Wat dus inhoudt dat deze niet scheuren of kapot gaan als de druk verhoogd wordt door aanwezige blokkades. Eén van de gevolgen is dat de afvalstoffen terug het lichaam in worden geduwd in plaats van naar de nieren.Ons lymfestelsel is van groot belang bij de afweer van ons lichaam en heeft daarbij allerlei taken waaronder het afvoeren van afvalstoffen. Het lymfestelsel staat flink onder druk in onze maatschappij door bijvoorbeeld stress, ongezonde voeding en gebrek aan beweging. Al deze factoren zorgen voor ophoping van afvalstoffen die een slechte invloed hebben op uw lichamelijke gesteldheid. Wanneer het lymfestelsel door blokkades wordt gehinderd in het afvoeren van deze stoffen heeft dit een hoop gevolgen voor uw gezondheid. Wanneer u een slecht werkend lymfestelsel heeft, heeft u ook een slechtere verbranding en dan zijn afslanken en op gewicht blijven nog moeilijker. (Jo-Jo effect)

Lymfevaten kunnen handmatig gedraineerd worden door o.a. paramedici. Met de hand een lichaam draineren is een inspannende bezigheid. Nadelen van een handmatige drainage is dat men niet kan aangeven waar eventuele blokkades zitten in het lymfestelsel, noch dat men deze blokkades kan verwijderen. Men is dus bezig met het bestrijden van de symptomen omdat men de oorzaak niet kan aanpakken. Met de LymphoMed is dit wel mogelijk. Met dit speciaal ontwikkelde apparaat is het mogelijk om iemand “op te meten”. Hiermee kan een behandelplan worden opgesteld om de lymfevaten te draineren en blokkades te verwijderen. In de meeste gevallen kunnen we de lymfevaten weer helemaal open maken. Hiermee zullen uw klachten afnemen en misschien zelfs volledig verdwijnen waarmee u zich weer lekker en fit voelt  .

Vergroot het energie-rendement van uw lichaam

Meer energie voor leuke dingen omdat uw lichaam minder verbruikt. Probeer een introductiebehandeling en weet waar uw lymfestelsel aan toe is. Zonder dat u meteen aan kuur vast zit.

(Meten is weten, weet u het al?)

Introductie behandeling

40,-

  • Een introductie behandeling is ter kennismaking met Sano Maarssen            en het type behandeling.

Losse behandeling

50,-

  • Aanvullend op een kuur is het mogelijk losse behandleingen bij te kopen

Kuur 10 behandelingen

450,-

  • Een kuur van tien behandelingen 

Dubbele kuur

875,-

  • Een kuur van twintig behandelingen

mobile website builder by Mobirise 1.4